Zhongshan XieYuan gifts Co., Ltd
Your  Disney ,ISO9001 and BSCI Audit Supplier, Direct factory, choose us, choose confidence
Share to:

China OEM Factory Anti-Secondary Contact Hand Keychain Door Opener Touchless Handle Tool Artifact Sanitary Door Opener Keychain

Quantity:

China OEM Factory Anti-Secondary Contact Hand Keychain Door Opener Touchless Handle Tool Artifact Sanitary Door Opener Keychain


14905720043_1938005662




Product  description

Material

Zinc alloy

Plating

Gold, silver, bronze, Antique, Misty, Chrome, double plating

Design

3D or 2D

Back side

Plain / Matt / Laser engraving text & Logo

Thickness

2.5-3.0mm

Usage

Promotion / Souvenir / Collection

Process

Die-casting / Stamping

Color

Soft enamel / Synthetic Enamel / Hard Enamel / Synthetic enamel /Printed etc.

OEM/ODM

Yes

MOQ

500pcs


door opener



14716533504_69262419614716533504_692624196

14716551012_692624196

14757514678_692624196

Packaging

The products are packaged in plastic bags, velvet bags, velvet boxes, plastic boxes and so on. We can pack them according to the customers' requirements.

Transportation&Payment


MONEYGRAM       PAYPAL       WESTERN UNION     BANK TRANSFER

Pay pal:when you confirm order the item,you can leave a message (your pay papl address),

We will give you send payment request and you can make a payment by pay pal.

包装物流

About us

Company Information


We continue to introduce new technologies and machines,the ability to cultivate talent.we have 14 years'experience in exporting arts&crafts products,such as key chains, badges, medals,pins,coins, labels,money clips,plate numbers,cuff-links,tag bangers,dog tags,bottle openers and bookmarks with thousands of molds.we always do our best to meet you with the highest quality products.


工厂图

F&Q


1.Are you trader or manufactururer?

Answer: We are manufacture. We have our own factory located in Zhongshan City, which is specialized in manufacturing on metal gifts .

2.What is your delivery time?

Answer: It depends on your ordered item and quantity. Normally , we can finish the bulk products within 15 days after DP payment.

3.Can you accept OEM or ODM?

Answer: Yes, of course. Any logo is acceptable

4.If still can't find the answer.

Please email us, we will try our best to help.

5.How do I inspect my goods?

Answer: You can inspect by visit factory by person,or ask third party to inspecti
on,or by picture inspection.

6 . How much does it cost to ship to my country?

Answer: The freight will be given by the freight company based on your Gross Weight and CBM.

7.Is there any tracking Number for my item?

Answer: Yes, we ship every order with their Tracking Number, and you can view the shipment staus on the corresponding website

8.Can I make personalized/customized products?

Answer: Sure, Just sent us.

9. How to place my order?

Answer : 30% deposit first,Then we start production, nearly finished with 2 days, 70% balance will be paid before shipping.

Our Certification:

认证
Partners

合作商


Contact Us

1.Worktime:9:00-12:00am   afternoon:14:00-17:30pm     night:19:00-21:30pm


 
Company name: Zhongshan Xieyuan Hardware Products Factory
Operational Address :  #7, Tongle street, tongmao Industrial, dongsheng town, zhongshan city, Guangdong province . China(mainland)  ,528414

3.Web:

Http://www.xieyuangifts.com

https://xintaogift.En.alibaba.com

Http://xybaghook.En.Alibaba.Com
Http://cnzsxieyuan.En.Made-in-china.Com


  • NO40 Dongcheng Road, Dongshen Town, 
    Zhongshan City, GD, China, Zip:528415
  • call us :
    +86-0760-22120252